Skip to main content

Vegen

Met een schoon bedrijfsterrein kunt u als bedrijf een goede indruk te maken op klanten en andere bezoekers.

Met een schoon bedrijfsterrein kunt u als bedrijf een goede indruk te maken op klanten en andere bezoekers.Recycling Centrale Korevaar (RCK) ondersteunt daarin graag met het vegen van uw parkeerplaats of toegangsweg. Overigens gaan we daarin veel verder. Ook een camping, recreatiepark, evenemententerrein of bijvoorbeeld kermisterrein behoort tot ons werkgebied. En we vegen net zo eenvoudig lege PET-flesjes als herfstblaadjes op.

De frequentie waarin we komen vegen en de exacte werkzaamheden die u graag uitgevoerd wilt hebben, stemmen we in onderling overleg af. Vervolgens gaan wij de in te zetten soorten veegmachines, maar ook handmatige vegers inplannen.

Vegen na evenementen

RCK kan het zwerfvuil opruimen na evenementen zoals: concerten, kermis, braderie, markten, et cetera. Exploitanten hebben daar vaak geen tijd voor omdat ze de volgende dag alweer op een andere locatie moeten staan. RCK zorgt voor een opgeruimd evenemententerrein.

Bedrijfsruimten

Ook de werkvloer van uw bedrijfspand kunnen wij vegen en indien gewenst periodiek schoonhouden.

Leegstaande panden op industriegebieden worden vaak vervuild door hangjongeren. Als de omgeving schoongehouden wordt is de kans kleiner dat het vervuild en is het pand aantrekkelijker voor een eventuele verkoop of verhuur.

Voor veeg en reinigingswerkzaamheden heeft RCK de oplossing.