Skip to main content

Plaagdierbestrijding

Kakkerlakken, kevers, mieren, wespen, muizen en ratten zijn slechts voorbeelden van kleine kwelgeesten die u een hoop ellende kunnen bezorgen. Plaagdieren of ongedierte, het is maar hoe u het noemen wilt.

Helaas kunnen dergelijke dieren leiden tot een hoop schade aan uw productie(proces) en de gezondheid van uw medewerkers of zelfs klanten in gevaar brengen. En er zijn veel voorbeelden waarbij de goede naam van een bedrijf aangetast werd.

Recycling Centrale Korevaar (RCK) helpt te voorkomen dat ongedierte de overhand krijgt in uw bedrijf, instelling of restaurant. Onze aanpak, die samengevat kan worden in de term Integraal Plaagdier Management, legt de nadruk op het voorkomen van plaagdieren. Samen met u gaan we op zoek naar de bron, om die vervolgens te bestrijden.

Wetgeving en certificering
Om een eind te brengen aan de wildgroei van plaagdier-bestrijdingsbedrijven wordt er vanuit de branche en de overheid gewerkt aan overkoepelende eisen die vastgelegd worden in een gecertificeerd systeem. In de aanloop naar deze eisen dienen de bedrijven werkzaam in de branche te voldoen aan een aantal eisen. RCK voldoet aan deze eisen, inclusief de eisen die gesteld worden vanuit de HACCP en wettelijke eisen om vooral preventief te werken en niet correctief.

Expertise en ervaring
Het vaste team ongediertebestrijders van RCK heeft veel tientallen jaren ervaring met het voorkomen en bestrijden van plaagdieren en beschikt over de nodige expertise om dit op een goede professionele, maar ook ecologisch verantwoorde manier te doen. Vanzelfsprekend
beschikken onze mensen over de benodigde papieren en certificaten.

Service op maat
RCK biedt ook op het gebied van ongediertebestrijding een service die helemaal op uw individuele behoefte afgestemd kan worden.

Met diverse klanten hebben wij de afspraak om periodiek een controle uit te voeren. Ervaring leert dat op deze manier zeer preventief gewerkt kan worden, om daarmee de totale kosten goed te kunnen beheersen. Ook bij bedrijven die moeten voldoen aan de eisen van HACCP is ene periodieke controle en verslaglegging een must.

Bestrijding op afroep is natuurlijk ook mogelijk. Met name geschikt bij plaagdieren die slechts een beperkte tijd actief zijn zoals mieren en wespen.
Verder kunt bij RCK terecht voor adviezen op het gebied van door u zelf te nemen preventieve maatregelen.