Skip to main content

Werken bij RCK

Gezien de sterke groei die RCK in de afgelopen jaren heeft gerealiseerd, zijn wij continu op zoek naar mensen die bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken en graag willen meebouwen aan de verdere groei van ons prachtige bedrijf. Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Chauffeur M/V 

Als chauffeur ben jij het gezicht van Recycling Centrale Korevaar. Samen met jouw collega’s halen jullie het afval op bij onze klanten. Hiermee zijn jullie een onderdeel van het recycleproces! Ben jij in staat om zelfstandig en in een team de verantwoording te nemen voor de inzameling en afvoer van de verschillende stromen? En ben jij in het bezit van je rijbewijs C of CE of ben je bereid om deze te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij jou bieden:

  • Wij werken met dagdiensten.
  • Je hebt uitzicht op een vast contract.
  • Zelfstandigheid en afwisseling.
  • Veel klantcontact.
  • Elke vrijdag een VrijMiBo met al jouw collega’s om de week goed af te sluiten.
  • Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, wij zijn aangesloten bij FiscFree!

Wat wij van jou verwachten:

Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs die met ons meedenken. Bij voorkeur ben jij woonachtig in of in de buurt van Dordrecht of Groot-Ammers.

Als jij in het bezit bent van de vereiste chauffeursdiploma’s, een geldig VCA en inzetbaar bent op zaterdag, dan nodigen wij je graag uit om bij ons te solliciteren.

Wil jij als chauffeur bij Recycling Centrale Korevaar komen werken?

Stuur dan je gemotiveerde sollicitatiebrief met CV ter attentie van Hendrik Smit naar personeelszaken@recyclingcentrale.nl.

Stage lopen

Wist je trouwens dat wij een erkend leerbedrijf zijn? Dat houdt in dat enthousiaste studenten bij ons stage kunnen lopen. Stuur gerust een mail om te kijken of wij een leuke plek voor je hebben.