Skip to main content

Vernietiging vertrouwelijk materiaal

Recycling Centrale Korevaar (RCK) heeft haar diensten uitgebreid door archief en data vernietiging. RCK draagt zorg voor de gehele afwikkeling van de vernietiging van al uw vertrouwelijke informatie.

Onze extra beveiligde security-containers zijn speciaal voor de inzameling van vertrouwelijke materialen ontwikkeld. Alle modellen zijn door het speciale veiligheidsslot extra beveiligd en door de wielen uiterst wendbaar. Door het gebruik van aluminium misstaan de containers niet in een kantooromgeving. Natuurlijk zijn de aluminium containers brandveilig. De containers zijn beschikbaar in meerdere inhoudsformaten. Dus altijd is er een geschikte container voor uw situatie.

Naast het vertrouwelijk papier is RCK ook gespecialiseerd in het vernietigen van goederen die om een bepaalde reden niet op de markt gebracht mogen worden.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan voedingsmiddelen waarvan de Uiterste Houdbaarheidsdatum verlopen is of tassen met een verkeerd logo die daarom geshredderd moeten worden tot kleine stukjes. Vernietiging onder toezicht van de douane is ook mogelijk.

RCK zorgt dat archief-, partij of data vernietiging uitgevoerd wordt zoals de wetgeving dit vereist. Voor u een hele zorg minder!