Skip to main content

Verkoopteam

Onze accountmanagers zijn specialisten, een bewust samengesteld team die de krachten hebben gebundeld om de kennis in de afval- en grondstoffenmarkt te vergroten.

Onze accountmanagers zijn specialisten, een bewust samengesteld team die de krachten hebben gebundeld om de kennis in de afval- en grondstoffenmarkt te vergroten. De diversiteit van de vraag van de klant en de markt worden door ons vakkundig  opgepakt en heeft als resultaat een tevreden klant! Geheel vrijblijvend komen onze accountmanagers bij u langs, op locatie en tijdens de productie weten zij elke situatie op de juiste wijze in te schatten.

Adrie van Wingerden, Mark van Beers, Marcel van der Waal, Olav de Wit en Vincent Bezemer hebben allemaal ervaring in de afval- en grondstoffenmarkt.

Dit verkoopteam vormt de basis binnen Recycling Centrale Korevaar (RCK) voor het zoeken naar de juiste oplossing voor al uw afval- en grondstoffen. RCK houdt rekening met de mogelijkheden en onmogelijkheden voor zowel de interne als de externe logistiek.

Maatschappelijke doelstellingen staan bij RCK hoog op de ladder, de doelstelling op het gebied van de C02-Prestatieladder staat centraal. Voor RCK en de klant hebben wij de juiste instrumenten om te laten zien dat het binnen uw organisatie werkt!

RCK blijft permanent zoeken naar nieuwe mogelijkheden om de uitstoot als gevolg van de eigen bedrijfsvoering terug te dringen. In de verworven kennis zijn wij transparant laten de uw organisatie meeliften om de uitstoot van CO2 gezamenlijk verder terug te dringen.

Ons verkoopteam bezoekt bestaande en nieuwe klanten, zij maken afspraken over onze verschillende takken van dienstverlening die op een correcte wijze vastgelegd dienen te worden.

Inge, Jaime, Danielle, Bo, Elise en Stefan staan dagelijks voor u klaar om de afgesproken dienstverlening administratief vast te leggen. Ook dit team is samengesteld met de verschillende kwaliteiten en een diversiteit aan kennis waardoor de klant centraal komt de staan en de service hoog in het vaandel staat.

Ons binnendienst verkoop team is het eerste (telefonische) aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle mutaties met betrekking tot uw dienstverlening. in de meeste gevallen is er direct een antwoord op uw commerciële vraag. Desgewenst wordt uw vraag uitgezet richting uw accountmanager.

De binnendienst monitort de geleverde diensten van de klant, voor u schept dat mogelijkheden om direct de beschikking te hebben over de noodzakelijke stuurinformatie voor uw organisatie.

Adrie van Wingerden