Skip to main content

Planning en technische administratie

Inplannen van containerledigingen, veegwerkzaamheden, het ledigen van vetputten en het organiseren van alle logistiek rondom evenementen.

Niet alleen het inplannen van de dagelijkse duizenden containerledigingen. Ook veegwerkzaamheden, het ledigen van vetputten en het organiseren van alle logistiek rondom evenementen zoals de meerdaagse Dordtse Kerstmarkt valt onder de verantwoordelijkheid van de afdeling planning.

Hendrik-SmitRalph, Mitchel, Desiree zorgen samen met Elza en Wendelina er voor dat de bezetting op de diverse voertuigen optimaal is om de afgesproken dienstverlening uit te voeren. Dit team staat onder leiding van Hendrik Smit. Voor het ledigen van uw container op afroep, het doorgeven van een lediging kunt u contact opnemen met de planning.

Alle diensten die uitgevoerd worden gaan door de handen van de Technische Administratie. Tonneke, Ralph en Sandra verwerken de gegevens en zorgen dat de factuur bij u op de mat komt te liggen.

Voor wat betreft vragen en opdrachten is de Planning en Technische Administratie bereikbaar op telefoonnummer 078-6222210 of via planning@recyclingcentrale.nl