Skip to main content

Plaagdierbestrijders

Onze bestrijders van Plaagdiermanagement zorgen met hun methodiek van ‘Integraal Plaagdier Management’ er voor dat de plaagdieren in uw bedrijf onder controle blijven.

Onze bestrijders van Plaagdiermanagement zorgen met hun methodiek van ‘Integraal Plaagdier Management’ er voor dat de plaagdieren in uw bedrijf onder controle blijven. De kunst hierbij is om preventief te werk te gaan. Zorg dragen dat uw bedrijf of instelling niet toegankelijk is voor plaagdieren en dat de kwelgeesten niet aangetrokken worden door bijvoorbeeld losliggende voedselresten. Ons motto is liever voorkomen dan genezen! Recycling Centrale Korevaar legt namelijk de focus op een permanente oplossing.

 

Het voordeel van een abonnement op plaagdierbeheersing is dat er preventieve bestrijding plaats vindt, in een digitaal logboek wordt alle dienstverlening vastgelegd. Onze plaagdierenbestrijders beschikken over tientallen jaren aan ervaring met het bestrijden van plaagdieren. Samen met u gaan ze aan de slag!

Voor wat betreft vragen en opdrachten op het gebied van ‘Integraal Plaagdier Management’ zijn we bereikbaar op telefoonnummer 078-6222247 of via plaagdieren@netwerknv.nl