Skip to main content

Werken bij RCK

Gezien de sterke groei die RCK in de afgelopen jaren heeft gerealiseerd, zijn wij continu op zoek naar mensen die bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken en graag willen meebouwen aan de verdere groei van ons prachtige bedrijf. Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Vacatures

Chauffeur
Accountmanager
Plaagdierbestrijder

Wist je trouwens dat wij een erkend leerbedrijf zijn? Dat houdt in dat enthousiaste studenten bij ons stage kunnen lopen. Stuur gerust een mail om te kijken of wij een leuke plek voor je hebben.

Chauffeur M/V 

Als chauffeur ben jij het gezicht van Netwerk NV. Samen met jouw collega’s halen jullie het afval op bij onze klanten. Hiermee zijn jullie een onderdeel van het recycleproces!

Ben jij in staat om zelfstandig en in een team de verantwoording te nemen voor de inzameling en afvoer van de verschillende stromen? En ben jij in het bezit van je rijbewijs C of CE of ben je bereid om deze te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs die met ons meedenken. Bij voorkeur ben jij woonachtig in of in de buurt van Dordrecht of Groot-Ammers.

Wat mag jij van ons verwacht?

 • Wij werken met dagdiensten
 • Uitzicht op een vast contract
 • Zelfstandigheid en afwisseling
 • Veel klantcontact  
 • Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Elke vrijdag een VrijMiBo met al jouw collega’s om de week goed af te sluiten!

Als jij in het bezit bent van de vereiste chauffeursdiploma’s, een geldig VCA en inzetbaar bent op zaterdag, dan nodigen wij je graag uit om bij ons te solliciteren.

Stuur je gemotiveerde sollicitatiebrief met CV t.a.v. de heer Smit naar personeelszaken@recyclingcentrale.nl. 

Accountmanager regio Alblasserwaard & Land van Heusden en Altena

Ben jij op en top commercieel en krijg jij energie van het geven van een goed advies aan klanten en prospects? Draag je daarmee ook graag je steentje bij aan een betere wereld op het gebied van duurzaamheid en (her)gebruik van grondstoffen? Dan ben jij onze nieuwe Accountmanager!

Wat houdt de functie in?
Als Accountmanager bij Recycling Centrale Korevaar (RCK) geef je jouw klanten advies over hun afvalinzameling. Je komt makkelijk tot de kern van de behoefte van de klant en als sparringpartner kom je met creatieve oplossingen voor diverse afvalsituaties. Je bouwt en onderhoudt je klantennetwerk in de genoemde regio en ontwikkelingen in de markt volg je op de voet.

Op basis van je gedrevenheid ga je makkelijk relaties aan met bestaande en nieuwe opdrachtgevers, waarbij deze laatste doelgroep proactief wordt benaderd. Na een inwerkperiode krijg je veel zelfstandigheid en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio en het behalen van je targets, waarin we nieuwe klanten belangrijk vinden, maar ook behoud/uitbreiding van bestaande klanten. Er is een intensieve samenwerking met de verkoopbinnendienst en je begrijpt dat je elkaar nodig hebt om het beste voor de klant voor elkaar te krijgen. Offertes worden in samenwerking met je binnendienst collega opgesteld en je verzorgt je administratie in de beschikbare computersystemen.

Wat bieden wij?

 • Je gaat aan de slag bij een bedrijf wat klein genoeg is om je collega’s bij naam te kennen, maar ook groot genoeg is om continuïteit en zekerheid te bieden;
 • Een gedegen inwerkperiode waarin je diverse facetten van het bedrijf leert kennen;
 • Bij bewezen geschiktheid krijg je voldoende vrijheid en vertrouwen om je eigen rayon te beheren en uit te bouwen;
 • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zijn aangesloten bij FiscFree, bieden een goede pensioenregeling en leren en jezelf verder ontwikkelen is altijd mogelijk;
 • Uiteraard wordt er een laptop, telefoon en representatieve auto ter beschikking gesteld.


Wat vragen wij?

 • Je hebt enkele jaren ervaring in een buitendienstfunctie met MKB klanten;
 • (Enige) kennis van en ervaring in de milieubranche in het algemeen of de afvalsector in het bijzonder is een pré;
 • Minimaal een MBO diploma en/of werk- en denkniveau;
 • Een flexibele houding en je blinkt uit in communicatie, overtuigingskracht en enthousiasme. Als geboren netwerker leg je makkelijk contacten;
 • Je bent resultaatgericht en daadkrachtig in je werk. Jij gaat altijd voor het beste!
 • Woonachtig in en/of de beschikking hebben over een netwerk in de regio Alblasserwaard & Land van Heusden en Altena.

Wie zijn wij?

Recycling Centrale Korevaar is een afval- en recyclingsbedrijf uit Groot-Ammers en vormt samen met zusterbedrijven Netwerk NV en KoreNet BV een organisatie met meer dan 100 enthousiaste medewerkers. Met de afvalbedrijven staan wij voor het hergebruiken van afvalstoffen van bedrijven en particulieren om deze, bijvoorbeeld via onze eigen recyclinginstallatie, te kunnen omzetten naar grondstoffen. Onze slogan ‘hergebruiken is herbeleven’ geeft aan dat wij geloven in de kracht van het recyclen van afvalstoffen naar herbruikbare grondstoffen om op deze manier de milieubelasting fors te verminderen. Onze uitdaging is om onze klanten hierbij de helpende hand te bieden, zodat er minder afval wordt geproduceerd, (her)gebruik van schaarse grondstoffen wordt bevorderd en minder CO2-uitstoot plaatsvindt. Bij RCK staan onze klanten centraal en we zijn altijd op zoek naar innovaties op ons vakgebied.

Spreekt dit je aan en ben jij degene die wij zoeken? Dan ontvangen we graag je cv én een motivatie via personeelszaken@netwerknv.nl. Voor meer informatie over deze functie kan contact opgenomen worden met de heer W. Dubbeldam, hoofd accountmanagement.

Plaagdierbestrijder M/V (fulltime)

Zorg jij dat je met de methodiek van ” Integraal Plaagdier Management” ervoor dat de plaagdieren bij onze klanten onder controle blijven?

Ben jij in staat om zelfstandig inspecties en risicoinventarisaties uit te voeren?

Wil jij in deze zelfstandige functie het visitekaartje voor Netwerk NV zijn?

Zie jij mogelijkheden om kleine bouwkundige aanpassingen en reparaties uit te voeren voor de wering van ongedierte?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een integere, proactieve en flexibele persoonlijkheid. Welke woonachtig is in of in de buurt van Dordrecht of Groot-Ammers.

Als jij in het bezit bent van het vakdiploma bestrijdingstechnicus, een geldig VCA, bekend bent met de KAM-procedures IPM, inzetbaar bent in de avonden/weekenden en woonachtig in de directe omgeving van Dordrecht dan nodigen wij je uit om bij ons te solliciteren.

Stuur je gemotiveerde sollicitatie met CV t.a.v. de heer Smit personeelszaken@recyclingcentrale.nl