Werken bij RCK

Gezien de sterke groei die RCK in de afgelopen jaren heeft gerealiseerd, zijn wij continu op zoek naar mensen die bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken en graag willen meebouwen aan de verdere groei van ons prachtige bedrijf. Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Chauffeur M/V (fulltime)

Ben jij degene die met zijn of haar kennis en ervaring als chauffeur onze klanten ontlast van hun afval?

Ben je in staat om zelfstandig en in een team de verantwoording te nemen voor de inzameling en afvoer van de verschillende afstromen?

Vind je het leuk om als chauffeur het gezicht en onze uitstraling naar buiten te zijn?

Ben je in het bezit van je rijbewijs C – E of ben je bereid om deze te gaan halen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een integere, proactieve en flexibele persoonlijkheid. Welke woonachtig is in of in de buurt van Dordrecht en Groot-Ammers.

Als jij in het bezit bent van de vereiste chauffeursdiploma’s, een geldig VCA en inzetbaar bent op zaterdag, dan nodigen wij je graag uit om bij ons te solliciteren.

Stuur jouw gemotiveerde sollicitatiebrief met CV t.a.v. de heer Smit naar personeelszaken@recyclingcentrale.nl

Vacature Junior Accountmanager (fulltime)

Netwerk NV en Recycling Centrale Korevaar houden zich bezig met het inzamelen en recycling van verschillende afvalstromen. Wij willen als dienstverlenende organisatie een betrouwbare partner zijn voor zowel particulieren en bedrijven.

Ter versterking van ons team van accountmanagers zijn wij op zoek naar een enthousiaste, leergierige ambitieuze starter. Je zal deel uit gaan maken van een verkoopteam van buitendienstmedewerkers.

Ben jij commercieel gedreven? Kom je graag bij klanten over vloer? Heb je een grote overtuigingskracht en wil jij een volgende stap maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Om deze functie met plezier uit te voeren, ben jij

  • In het bezit van een afgeronde MBO/HBO opleiding (commercieel)
  • In het bezit van een rijbewijs B
  • Commercieel gedreven en proactief op zoek naar nieuwe klanten
  • Innovatief en toont initiatief
  • Klantgericht
  • Resultaatgericht
  • Zowel zelfstandig als een teamspeler
  • Je bent schriftelijk en mondeling goed in de Nederlandse taal
  • Bij voorkeur bekend met en woonachtig in de regio Drechtsteden.

De werkzaamheden

Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar bent wel medeverantwoordelijk voor de verkoopresultaten van het accountteam. De insteek daarbij is om met alle informatie die is verzameld een zo aantrekkelijk mogelijk voorstel te maken voor de klant.

Een deel van het werk is klantenbeheer en -werving. Je onderhoudt dus contacten met bestaande klanten, maar probeert ook met nieuwe, “potentiele” klanten in contact te komen. Vervolgens verkoop je behoeftegericht om te zorgen dat de verkoop zo goed mogelijk aansluit op de wensen van de klant. Je stelt offertes op, waarbij je met de “potentiele” klant onderhandelt over de voorwaarden. Na de verkoop is het jouw taak om te zorgen dat ze klant blijven in de toekomst. Tijdens het gehele traject bewaak jij de voortgang en grijp je in als het even niet goed gaat. Ook handel je eventuele klachten af en doe je aan promotie van producten. Als Junior Accountmanager ben je vanzelfsprekend een echte verkoper!

Wij bieden een interessante en afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Er is een open en prettige werkcultuur waar veel ruimte is voor eigen initiatieven. Wij bieden verder een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Na een gedegen inwerkperiode ga je op onze locaties in Dordrecht en Groot Ammers aan de slag.

Interesse?

Stuur je gemotiveerde sollicitatie met CV t.a.v. de heer A. van Wingerden naar: personeelszaken@recyclingcentrale.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Plaagdierbestrijder M/V (fulltime)

Zorg jij dat je met de methodiek van ” Integraal Plaagdier Management” ervoor dat de plaagdieren bij onze klanten onder controle blijven?

Ben jij in staat om zelfstandig inspecties en risicoinventarisaties uit te voeren?

Wil jij in deze zelfstandige functie het visitekaartje voor Netwerk NV zijn?

Zie jij mogelijkheden om kleine bouwkundige aanpassingen en reparaties uit te voeren voor de wering van ongedierte?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een integere, proactieve en flexibele persoonlijkheid. Welke woonachtig is in of in de buurt van Dordrecht of Groot-Ammers.

Als jij in het bezit bent van het vakdiploma bestrijdingstechnicus, een geldig VCA, bekend bent met de KAM-procedures IPM, inzetbaar bent in de avonden/weekenden en woonachtig in de directe omgeving van Dordrecht dan nodigen wij je uit om bij ons te solliciteren.

Stuur je gemotiveerde sollicitatie met CV t.a.v. de heer Smit personeelszaken@recyclingcentrale.nl