Plaagdierbestrijders

Onze bestrijders van plaagdieren zorgen met hun methodiek van ‘Integraal Plaagdier Management’ er voor dat de plaagdieren in uw bedrijf onder controle blijven.

Onze bestrijders van plaagdieren zorgen met hun methodiek van ‘Integraal Plaagdier Management’ er voor dat de plaagdieren in uw bedrijf onder controle blijven. De kunst hierbij is om preventief te werk te gaan. Zorgdragen dat uw bedrijf of instelling niet toegankelijk is voor plaagdieren en dat de kwelgeesten niet aangetrokken worden door bijvoorbeeld losliggende voedselresten.

Het voordeel van een abonnement op plaagdierbestrijding is dat er preventieve bestrijding plaats vindt, in een logboek wordt alle dienstverlening vastgelegd. Onze plaagdierenbestrijders, zoals Chris op de bijgaande foto,  beschikken over tientallen jaren aan ervaring met het bestrijden van plaagdieren. Samen met u gaan ze aan de slag!

Voor wat betreft vragen en opdrachten op het gebied van ‘Integraal Plaagdier Management’ zijn we bereikbaar op telefoonnummer 078-6222210, 078-6222270 of via planning@korenet.nl